Dymbëdhjetë tregime pelegrine

Mundi për të shkruar një tregim është po aq intensiv sa mundi për të nisur një roman. Sepse në paragrafin e parë të romanit duhet të kesh përcaktuar gjithçka: tonin, stilin, ritmin, gjatësinë dhe madje karakterin e ndonjërit prej personazheve.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gabriel García Márquez

Numri i faqeve

150

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

6

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Dymbëdhjetë tregime pelegrine"

Poashtu mund të ju pëlqejë