Dyzet net 2

Biseda dhe komente në lidhje me suret e shkurtra
në pjesën e fundit të Kur’anit, të paraqitura me
origjinalitetin e çasteve të ligjërimit dhe thellësisë
shpirtërore.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Metin Izeti

Numri i faqeve

511

Gjuha

Shqip

ISBN

9789989586552

Rreshti

C

Kolona

67

Poashtu mund të ju pëlqejë