E dashura ime sputnik

Haruki Murakami, një autor i përbotshëm bestseller, autor i shumë romaneve, na fut me këtë libër në Japoninë urbane të bareve të xhazit, në kafenetë, në botën e Jack Kerouac dhe Beatles, për të rrëfyer historinë e ngatërruar të dashurisë vetmëvetëse e joshpaguese. Nje student i kolegjit, i identifikuar vetë si K., bie në dashuri me shoqen e klasës së tij, Sumiren.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hruki Murakami

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221025

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë