E shoh çfarë po mendon

Mbushur me shembuj nga përvoja profesionale e Navarro-s, ky libër përfundimtar ju ofron një mënyrë të re dhe të fuqishme për t’u orientuar në botën tuaj.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Joe Navarro

Numri i faqeve

328

Shtëpia botuese

Minerva

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928265166

Rreshti

D

Kolona

2

Poashtu mund të ju pëlqejë