E zgjedhura

Kur u zgjodh për Përzgjedhjen, Amerika nuk e kishte ëndërruar kurrë se do ta shihte veten aq pranë kurorës ose zemrës së Princit Makson. Por ndërsa afrohet fundi i garës dhe kërcënimet jashtë mureve të pallatit bëhen më të mprehta, Amerika e kupton se sa shumë e do humbjen – dhe sa fort duhet të luftojë për të ardhmen që dëshiron. “Tërheqës, rrëmbyes dhe i mbushur me sasinë e duhur të drithërimave!” – Kiersten White. “Ëmbëlsisht zbavitës” – Publishers Weekly. “Një rrëfim tërheqës që të kujton librin “Matched” të Ally Condie” – SLJ.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kiera Cass

Numri i faqeve

327

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001962

Rreshti

A

Kolona

28

Poashtu mund të ju pëlqejë