Europa dhe Islami

Europa dhe Islami: dy realitete, dy kultura, dy vizione për botën, për njeriun dhe për shoqërinë, nga kontaktet por dhe ndeshja mes së cilave morën formë disa prej tipareve dalluese të historisë së njerëzimit. Në këtë libër, studiuesi i famshëm përshkon 14 shekuj të historisë së lidhjeve mes Europës dhe Islamit, për të na sjellë një sintezë mbresëlënëse të raporteve aq komplekse mes tyre.

Kategoria

4.60

Infromacione shtesë

Autori i librit

Bernard Lewis

Numri i faqeve

102

Shtëpia botuese

Logos.a

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928136619

Rreshti

C

Kolona

60

Poashtu mund të ju pëlqejë