Fëmijët e fundit në tokë dhe parada e zombive 2

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Max Brallier Douglas Holgate

Numri i faqeve

303

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184641

Rreshti

B

Kolona

13

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Fëmijët e fundit në tokë dhe parada e zombive 2"

Poashtu mund të ju pëlqejë