Ferma e kafshëve – Onufri

Ky roman mbetet një nga alegoritë më të mëdha politike të të gjitha kohërave… Është një libër për këdo dhe çdo njeri, me shkëlqimin e tij të pazbehur edhe pas pesëdhjetë vjetësh.

Kategoria

4.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

George Orwell

Numri i faqeve

120

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994342082

Rreshti

A

Kolona

10

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Ferma e kafshëve – Onufri"

Poashtu mund të ju pëlqejë