Firma

Miç Mekdiri është i ri, inteligjent dhe ambicioz. Kur punësohet nga studio ligjore Bendini, Lambert, & Locke mendon se kjo punë do e çoj drejt parave dhe pushtetit. Por shumë shpejt Miç zbulon që firma po përgjon telefonatat e tij dhe FBI po e kërkon. Paraja dhe pushteti kanë një çmim, i cili në këtë rast mund të jetë jeta e Miç.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

495

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301257

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë