Flow – psikologjia e lumturise dhe e pervojes optimale

“Ky libër shqyrton një gjendje shpirtërore lumturie të quajtur rrjedhë (flow), ndjesinë e angazhimit të plotë në një aktivitet krijues dhe energjik.”

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Mihaly Csikszentmihalyi

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pema

ISBN

9789951817707

Numri i faqeve

387