Fqinja

FQINJA, një romancë e bukur, e mbushur me skena sensuale, komike dhe personazhe interesante.. Është zgjidhje ideale për ta ndarë me të dashurin tënd, sidomos në ditë të tilla si Shën Valentini, por për ata që e duan njëri tjetrin, dita e dashurisë është çdo sekond të jetës…

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alice Clayton

Numri i faqeve

303

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216182

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë