Fryme te Vdekur

“Frymë të vdekura” është konsideruar kryevepra e mijëvjeçarit. Përshkrimi i jetës rurale ruse, tregtia me shpirtërat e vdekur dhe rrënimi i kastave dhe vlerave njerëzore janë therëse, sarkastike deri në dhimbje. Ky libër shënon një kulminacion letrar prandaj rekomandohet gjerësisht edhe si lexim në shkolla dhe universitete

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nikollal Gogol

Numri i faqeve

360

Shtëpia botuese

Mitrush Kuteli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928411723

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë