Ftesë për ndëshkim

Ata që kanë lexuar “Lolita” nuk e lënë pa e lexuar edhe kryeveprën e radhës së Vladimir Nabakov, “Ftesë për ndëshkim”. I përkthyer mjeshtrisht nga Myrteza Shini, kjo vepër është një ushtrim leximi dhe shkrimi për ata që e shijojnë letërsinë si nivel i epërm i mendimit njerëzor

Kategoria

8.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vladimir Nobokov

Numri i faqeve

191

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221018

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë