Fundamentalizmi islam ç është ky

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Enes Kariq dhe Nusret Çançar

Numri i faqeve

293

Shtëpia botuese

Logos.a

Gjuha

Shqip

ISBN

9789989583964

Rreshti

C

Kolona

61

Poashtu mund të ju pëlqejë