Gjashtë Shëtitje në Pyjet e Tregimtarisë

Gjashtë leksione, mbajtur nga Umberto Eco në vitet ’90 në Universitetin e Harvardit. Në këtë libër, Eco-ja ndan me ne Sekretin e Jetës si lexues – dashurinë e tij për Rosela O’Harën, për Silvinë e Nervalit, për Kësulëkuqen, Agata Kristin, Agjentin 007 dhe gjithë të dashurat e tij. Ne shohim, dëgjojmë dhe ndiejmë Umberto Eco-n, lexuesin e pasionuar që humbet sërish e sërish në pyje dhe kthehet mbrapsht për të na rrëfyer se si letërsia përzihet me jetën dhe jeta me letërsinë.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Umberto Eco

Numri i faqeve

183

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346332

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë