Gjeniu I

E cilësuar si një nga kryeveprat e shekullit të XX. Me gjenealitetin e tij u përballëm me tragjizmin e fateve njerëzore. Personazhi Juxhin Uitlla,na tërheq me natyren e tij,talentin prej artisti,… Gjithashtu njihemi me shpirtin e tij si aventurier e të lëkundshëm në dashuri,… “Juxhin Uitlla, a zotohesh ta marrësh për bashkëshorten tënde, të jetosh me të në harmoni simbas vullnetit të Perëndisë, në bashkimin e shenjtë të martesës? A zotohesh t’a nderosh, t’a mbrosh, t’a mbash sit ë shëndosh ashtu dhe të sëmurë dhe t’i qëndrosh gjithmonë besnik, gjer në vdekje, duke i lënë mënjanë të gjitha të tjerat?”“ZOTOHEM”

Kategoria

7.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Teodor Drajzer

Numri i faqeve

276

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928303172

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë