Gjuetia e ethshme e deles

Murakami sërish, si pakkush, sjell një histori magjike me nota të forta surrealiste dhe lirike.

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hruki Murakami

Numri i faqeve

317

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221353

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë