Gomari i babatasit

“Gomari i Babatasit”, u botua në situatë që përkonte me beteja të ashpra politike rreth formës që do të merrte organizimi i ardhshëm shtetëror. Kritika fishtjane me ashpërsinë e saj, që nuk fal askënd, lëshoi mbi kokat e deputetëve, ministrave, gjithfarë zyrtarëve të kohës, talljen, fyerjen, sharjen, nëmën e mallkimin, ironinë, sarkazmën, satirën. Për këto dhe shumë arsye të tjera, vlerat e këtij libri janë të shumëfishuara edhe në ditët tona.

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gjergj Fishta

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Botime Françeskane

Numri i faqeve

197

ISBN

9789995698969

Rreshti

M

Kolona

11