Gostia e konteshës Berta,dhe tregime të tjera

Kategoria

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alexandre Dumas

Numri i faqeve

118

Shtëpia botuese

Albas

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928311917

Rreshti

B

Kolona

33

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Gostia e konteshës Berta,dhe tregime të tjera"

Poashtu mund të ju pëlqejë