Gruaja tjetër

Ajo dinte sekretin e tij më të madh…
Në një fshat të izoluar në malet e Andaluzisë, një franceze misterioze nis të hedhë në letër një kujtim të rrezikshëm. Është historia e një burri, të cilin e ka dashuruar dikur, kur ishte në Bejrut, dhe e një fëmije që ia kanë marrë nga duart në emër të tradhtisë. Gruaja është në dijeni të një prej sekreteve më të mëdha të Kremlinit. Kohë më parë, KGB-ja infiltroi një agjent në zemër të Perëndimit…

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel Silva

Numri i faqeve

413

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216236

Rreshti

D

Kolona

1

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Gruaja tjetër"

Poashtu mund të ju pëlqejë