Gruja e togerit frëng

Ndër librat bestseller më të dashur në botë , “Gruaja e togerit frëng “ është një nga romanet më interesante të letërsisë angleze bashkëkohore , në të cilin shkrihen mjeshtërisht ëndrrat joshëse dhe realiteti zhgënjyes. Çarls Smithson , një burrë i ri në prag martese ,që gëzon një pozitë shoqërore për tu pasur zili , njihet krejt rastësisht me Sara Udrafin . Ajo nuk ia ndan sytë detit ku është zhdukur togeri frëng , për të cilin të gjithë thonë se ka qenë dashnori i saj . E dënuar nga opinion publik , e pakuptuar as nga ata që i qëmdrojnë pranë

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Fowles

Numri i faqeve

462

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248329

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë