Gruja sekrete

Pas një ngjarjeje tronditëse, Kiti Fisher vendos të largohet nga Londra dhe të gjejë strehë në shtëpizën e stërgjyshit të saj në Amerikë. Atje, në brigjet e liqenit Akanabi, ajo gjen një medaljon që do ta shpjerë drejt zbulimit të një sekreti familjar të fshehur prej vitesh…

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gill paul

Numri i faqeve

416

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216724

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë