Hëna e kuqe

Për paraardhëset tona, cikli menstrual ka qenë një burim i energjive krijuese të mrekullueshme, shpirtërore, seksuale, emocionale, mendore dhe fizike. Ishte një dhuratë që i fuqizonte gratë për të përtërirë veten çdo muaj, për të manifestuar dhe për të krijuar botën rreth tyre, thellësisht të lidhur me tokën dhe familjen e tyre, si dhe për të shprehur urtësi të thellë dhe frymëzim.

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Miranda Gray

Numri i faqeve

255

Shtëpia botuese

Morava

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928169297

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë