Hëna dhe Gjashtë Penset

Në vitin 1919, pas vizitës së parë në ishujt Tahiti dhe Samoa, Momi shkruajti romanin “Hëna dhe gjashtë pensët”. Subjekti i jashtëzakonshëm artistik, motivet origjinale dhe psikologjia e personazheve i garantuan sukses absolut.

SKU: 266 Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Uilliam Samërset Mom

Numri i faqeve

347

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062161

Rreshti

A

Kolona

10

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Hëna dhe Gjashtë Penset"

Poashtu mund të ju pëlqejë