Histori kineze

Permbledhja “HistoriKineze” u dedikohet te gjithe atyre qe e duan letersine dhe historine dhe qe duan ta njohin edhe me shume Kinen. Sot, eshte shume e lehte qe te marresh informacion per nje vend nepermjet televizionit, lundrimit ne internet, apo duke prekur ekranin e celularit, por, ne besojme se Antologjia e Prozes Kineze qe keni ne duar, e para e ketij lloji ne botimet shqiptare, do ta beje edhe me te prekshem dhe do ta sjelle akoma edhe me afer lexuesit, nga sa e paraqesin mediat, analistet politike, arkivat apo muzete, te shkuaren dhe te tashmen e Kines. Keto histori, zbulojne nje pjese te rendesi-shme te psikologjise dhe pasurise shpirterore te popullit kinez, te cilen nuk kemi pa-sur rastin ta njohim me pare.

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Helmut Matt, Shi Tiesheng, Tie Ning, Wang Zengqi

Numri i faqeve

332

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062291

Rreshti

A

Poashtu mund të ju pëlqejë