Historia arratie e qëndrese

Kjo është një histori grash, e rrëfyer me shumë vërtetësi; më tepër se një vëzhgim, kjo është jeta e jetuar dhe e ndier në lëkurë.” Tashmë vjen në shqip edhe vëllimi i tretë i Sagës Napoletane

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elena Ferrante

Numri i faqeve

428

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248411

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë