Hruni dhe nje det historish

Në këtë përrallë fantastike autori i realizmit magjik, Salman Rushdie, i fut fëmijët në një botë të jashtëzakonshme prej një mijë e një netësh. Deti i Historive që përfaqëson lirinë e fjalës, rrezikohet të ndotet përfundimisht nga Zoti i Kultit, Khatam-Shadi. Haruni, i biri i rrëfimtarit Rashid Khalifa, lufton deri në fund dhe arrin ta shpëtojë Detin e Historive. Përpjekjet për të sjellë përsëri të vërtetën, gëzimin dhe lumturinë e jetës do të bënin për vete jo vetëm një fëmijë, por edhe një të rritur

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Salman Ruzhdie

Numri i faqeve

215

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333356

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë