I huaji i mistershëm

Me “Të Huajin e Mistershëm”, Twain e ka mprehur penën e tij krijuese skajshmërisht dhe gjuha e tij përherë shpërfillëse ndaj ligjësive letrare dhe përkorjeve shoqërore, në këtë novelë shndërrohet në frushkull të pamëshirshëm që godet pareshtur anakronizmat më tipike (dhe kronike) të gjallimit të njeriut.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951772150

Rreshti

A

Poashtu mund të ju pëlqejë