I Rrëmbyeri

Romani “I rrëmbyeri” i vlerësuar nga Henry James si romani më i mirë i Robert Louis Stevenson-it. I këndshëm në lexim, romantik dhe i mbushur me rreziqe, “I rrëmbyeri” është një roman klasik i aventurës së lartë i Robert Louis Stevenson-it. E dashur nga gjeneratat është saga e David Balforit, një trashëgimtar i ri, që xhaxhai i babëzitur e përjashtoi nga pasuria e trashëguar dhe komplotoi për ta shitur atë si skllav. Por nderi, besnikëria dhe guximi shpërblehen; të shpëtuarit i mbijetojnë rrëmbimit dhe mbytjes së anijes, duke i shpëtuar edhe një mashtruesi dhe bëjnë një arratisje emocionuese për të fituar lirinë duke u endur nëpër malësitë e egra të Skocisë.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert Luuis Stevenson

Numri i faqeve

232

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928263148

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë