Instituti i rregullimit të kohës

Nuk ke pse të shqetësohesh për asgjë. Psikoanaliza ka qenë gjerësisht e përmendur dhe në gjithë botën është metoda që ka lënë pas shumë teori dhe sisteme të mëparshme. Mund të provohet se është një prej rrezeve më të fuqishme që kalon në trurin e njeriut. Nuk pres që një fantazi e sëmurë të të bëjë gjë ty. Edhe sikur të qe kështu, po pastaj? Nisur nga fakti se kritika është një prag i jetës intelektuale dhe që ne nuk mund ta shfaqim veten jashtë shtratit tonë mjedisor, kjo mund të kryhet vetëm përmes tyre.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ahmet Hamdi Tanpinar

Numri i faqeve

347

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352517

Rreshti

A

Kolona

40

Poashtu mund të ju pëlqejë