Jeta jote e dytë fillon kur e kupton se ke vetëm një

Kamila, tridhjetetetë vjet e një çerek, ka gjithçka, me sa duket, për të qenë e lumtur. Pra, pse ndjen se lumturia i ka rrëshqitur nëpër gishta? Gjithçka që ajo dëshiron është të gjejë rrugën drejt gëzimit dhe përmbushjes. Pra, kur Klod, një specialist rutine, i ofron asaj një shoqërim origjinal për ta ndihmuar, ajo nuk heziton për shumë kohë: ajo futet.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Raphaëlle Giordano

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Koliqi

Numri i faqeve

200

ISBN

9789951814218

Rreshti

D

Kolona

2