Jeta rimon me vdekjen

Përmes kësaj historie në roman, Oz arrin mjeshtërish të japë kuptimin e artit të të shkruarit, marrëdhëniet e jetës me letërsisë, të jetës me vdekjen, por edhe natyrën dhe kuptimin e famës së autorit në letërsi

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Amos oz

Numri i faqeve

111

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928427991

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë