Jetë e fshehur

Ki-Hyon njeri epsharak dhe i cekët, vuan nga ndjenja e fajit dhe përgjegjësia ndaj vëllait të tij më të madh, U-Hyon, i cili ka humbur të dyja këmbët në një aksident në ushtri. Ai është egoist dhe lakmitar dhe bëhet pjesë e një histo¬rie dashurie mes të vëllait dhe të dashurës së tij, Sunmi. Për shkak të këtyre marrëdhënieve emocionale, paragraf mbas paragrafi zbulojmë një realitet marrëdhëniesh gati të pabesueshme.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jee Seung-u

Numri i faqeve

260

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062147

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë