Jetë e fshehur

Ki-Hyon edhe pse njeri epsharak dhe i dobët, vuan nga ndjenja e fajit ndaj vëllait të tij më të madh, U-Hyon me pasione të shumta për fotografinë, i cili ka humbur të dyja këmbët në një aksident në ushtri. Egoizmi dhe lakmia e ka shtyrë në një histori të ndërlikuar dashurie me Sunmin, që në të vëretë është e dashura e vëllai të gjymtuar. Për shkak të këtyre raporteve zbulojmë realitetin e një marrëdhënie gati surealiste, që fillon shumë herët kur Ki-Hyon, i vodhi aparatin fotografik aq të çmuar të vëllait. Ky veprim erdhi si shkak i xhelozisë nga koleksioni i mrekullueshëm i fotografive, por edhe këngës që i këndonte Sunmi, kur ata mbylleshin bashkë në dhomë. Por të gjitha këto i takojnë të kaluarës kaotike, kohës së rinisë.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lee Seung U

Numri i faqeve

260

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062147

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë