Jetë plot dashuri

Në pranverën e vitit 1984, kur frekuentonin liceun, Amanda dhe Donsoni ishin dashuruar me njëri-tjetrin: thellësisht, në mënyrë të pakthyeshme. Pavarësisht se u përkisnin dy botëve të kundërta, dashuria e tyre dukej aq e madhe, sa për ti sfiduar rregullat e jetës së Orientalit, qytezës së Karolinës së Veriut ku ishin rritur. Donsoni, tek i cili kishte lënë shenjë dhuna e familjes së tij, mendonte se ndjenja për Amandën do ta kishte shpërblyer dhe shpëtuar nga një fat vetmie e fatkeqësie

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

362

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000668

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë