Juda

Ky është romani i fundit i Amos Oz, një prej shkrimtarëve më të rëndësishëm të letërsisë izraelite dhe europiane të shekullit të XX. A është Juda ai i pabesi apo është ai që tradhëtoi Jezusin për 30 aspra për ti dhënë botës mundësinë për ta njohur

Kategoria

10.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Amos oz

Numri i faqeve

299

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221322

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë