Justifikime të shkëlqyera dhe gjëra të tjera të mira

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Liz Pichon

Numri i faqeve

346

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928116840

Rreshti

B

Kolona

27

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Justifikime të shkëlqyera dhe gjëra të tjera të mira"

Poashtu mund të ju pëlqejë