Kafka ne breg

Kafka Tamura, një i ri pesëmbëdhjetëvjeçar, largohet nga shtëpia me dëshirën edhe t’i shmanget profecisë edipiane të të atit, edhe të kërkojë motrën dhe nënën e tij të humbur prej kohësh.

Kategoria

16.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hruki Murakami

Numri i faqeve

507

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928424150

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë