Kapiten Brekushi dhe komploti i rrezikshëm i profesor Pi-pit

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dav Pilkey

Numri i faqeve

147

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003775

Rreshti

B

Kolona

18

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Kapiten Brekushi dhe komploti i rrezikshëm i profesor Pi-pit"

Poashtu mund të ju pëlqejë