Kapiten Brekushi dhe sulmi i tualeteve folëse

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dav Pilkey

Numri i faqeve

139

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003133

Rreshti

B

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë