Kapiten Brekushi dhe sulmi i zonjave aliene pabesueshmërisht të liga të mensës

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dav Pilkey

Numri i faqeve

131

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003669

Rreshti

B

Kolona

18

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Kapiten Brekushi dhe sulmi i zonjave aliene pabesueshmërisht të liga të mensës"

Poashtu mund të ju pëlqejë