Kapiten Brekushi dhe zemërimi i zonjës së ligë ribëll

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dav Pilkey

Numri i faqeve

172

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928003782

Rreshti

B

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë