Kapiten Koreli

I pasur me elemente besnikërie, po aq sa edhe tradhtie, dhe me ngjarje të zhvilluara në një vend ku realiteti bëhet njësh me fantazinë, libri “Kapiten Koreli” është një roman i mrekullueshëm pasioni, politike dhe historie.

Kategoria

11.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Louis de Berniëres

Numri i faqeve

493

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216847

Rreshti

A

Kolona

17

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Kapiten Koreli"

Poashtu mund të ju pëlqejë