Katër letra dashurie

Pjesë nga libri : “Kur isha dymbëdhjetë vjeç, Zoti i foli tim eti për herë të parë. Zoti nuk i tha shumë gjëra. I tha të bëhej piktor dhe e la me kaq, duke u kthyer në vendin e tij mes engjëjve të vështronte përmes reve poshtë qytetit gri, për të parë se çfarë do të ndodhte. Në atë kohë, im atë ishte nëpunës. Ishte një burrë i hollë, i gjatë dhe energjik, me kockat e gollganëve aq të mprehta sa mend i çanin lëkurën…”. “Katër letra dashurie” është një roman për fatin, pranimin e tij, për tragjeditë dhe mrekullitë e jetës së përditshme. Pjesa më e madhe e tij është një rrëfim i paharruar për fuqinë ndriçuese të dashurisë

3.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Niall Willams

Numri i faqeve

348

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994383924

Rreshti

A

Kolona

27

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Katër letra dashurie"

Poashtu mund të ju pëlqejë