Këngët e Maldoroit

I shkruar në fazat e para të Luftës Civile Libaneze (1975–1990), Mali i vogël sjell nga perspektiva e tre personazheve: një luftëtar i forcave të bashkuara; një nëpunës civil në gjendje të vështirë; dhe një figurë amorfe, copëza lufte dhe copëza idesh intelektuale. Gjuha e Elias Khoury është poetike dhe thyese teksa ai tregon historinë e Bejrutit, luftë civile, dhe identitetin e shkërmoqur.

5.75

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lautreamont Isidore Lucien Ducasse

Numri i faqeve

157

Shtëpia botuese

Zenit Editions

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928113412

Rreshti

A

Kolona

17