Kerol

Të lexosh romanin “Kerol”, do të thotë t’u japësh përgjigje pyetjeve: farë çmimi ka dashuria? Sa e rëndë është barra e saj dhe sa i lartë është shpërblimi për këdo që guxon dhe sfidon gjithçka për ta shpëtuar atë? Sa larg mund të shkojnë dy zemra për ta gjetur dashurinë brenda vetes? Çfarë shëmbëlltyre ka dashuria e një gruaje? Cili emër do ta përligjë atë? Dashuria në këtë roman vjen me një pamje tjetër. Ajo shfaqet dhe përplaset si valet, ëmbël dhe fuqishëm, gjithëpërfshirëse dhe e pandalshme… Mbështetur në romanin “Kerol” të Patricia Highsmith në vitin 2015 u realizua edhe filmi me të njëjtin titull, nën regjinë e Todd Haynes. “Kerol” ishte pretendent për çmimin “Palma e Arte” në Festivalin e Filmit të Kanës, duke u renditur në filmat me shikueshmëri më të lartë në vitin 2015

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Patricia Highsmith

Numri i faqeve

279

Shtëpia botuese

Albas

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928282330

Rreshti

A

Kolona

35

Poashtu mund të ju pëlqejë