Këshilla për të mbajtur mendjen e freskët

Ky libër është një përshkrim i saktë dhe i plotë i gjimnastikës së mendjes, i pasuruar dhe i mbështetur nga nocionet më të fundit të biologjisë dhe të mjekësisë, për të mbajtur të ri dhe të freskët trurin tonë dhe për të shëruar dëmtimet, që koha në mënyrë të pashmangshme na sjell.

Kategoria

3.75

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alberto Oliverio

Numri i faqeve

140

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346066

Rreshti

D

Kolona

21

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Këshilla për të mbajtur mendjen e freskët"

Poashtu mund të ju pëlqejë