Kobri dhe poema tjetra

Gjatë sundimit të lemerishëm të Kolerës në Nju York, kisha pranu ftesën e nji të afërmi të kaloj nja dy javë me të, nën strehën e kasolles së tij luksoze rrëzë brigjeve të lumit Hudson. Ne kishim aty përreth të gjitha mjetet e argëtimit veror; me bredhjet nëpër pyje, skicimet, lundrimin, peshkimin, lamjen, muzikën dhe librat, do të duhej ta kalonim kohën mjaft kandshëm, sikur mos të ishin të dhanat e frigshme që na arrinin çdo mëngjes nga qyteti plot …

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Edgar Allan Poe

Numri i faqeve

102

Shtëpia botuese

Pena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951677622

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë