Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur

Historia e një dashurie të madhe, që provon t’i kundërvihet brutalitetit dhe absurditetit të luftës. Kohë për të jetuar, kohë për të vdekur është një nga veprat më të rëndësishme të Remarkut, që u bë objekt i një ekranizimi të shkëlqyer kinematografik më 1958, ku shfaqet edhe vetë Remarku, në rolin e profesorit të vjetër, kundërshtar i regjimit nazist.

Kategoria

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

374

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352951

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë