Kohë për të vrarë

Në këtë dramë përvëluese, që zhvillohet në sallën e gjyqit, shkrimtari i suksesshëm John Grisham, vërteton edhe një herë sa e thellë është ende dhuna e egër raciale. Në Klenton, Mississipi, jeta e një vogëlusheje 10-vjeçare, shkatërrohet një herë e përgjithmonë nga dy të rinj të dehur e të paskrupull. Shumica e popullsisë së bardhë tmerrohet nga ky krim çnjerëzor. Derisa babai i saj me ngjyrë merr një armë në dorë dhe hakmerret me duart e veta.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

542

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333461

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë